KIRIKKALE
27°

Başaran başardı

Başaran başardı



Liselere Geçiş Sınavı'nda Türkiye 1.si Özel Başaran Koleji öğrencisi Mert Atay Gul oldu. Gül tüm soruları doğru bilerek 500 tam puan aldı.

2024 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) resmi sonuçlarına göre 8. sınıf öğrencisi Mert Atay Gül, 993 bin öğrenci arasında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birinciliğini elde etti.


Başaran Koleji tarafından şu açıklamalar yapıldı: "Mert Atay Gül başta olmak üzere, sınav sürecinde üstün gayret gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Eğitim ve öğretim sürecinde sergiledikleri azim ve kararlılık, bu muhteşem LGS sonuçlarıyla taçlandı. Bu başarıda büyük emeği olan kıymetli ailelerimize, özveriyle çalışan öğretmenlerimize ve yönetim ekibimize teşekkür ediyoruz. Başarılarımızın ardında, öğrencilerimizin geleceğine olan inancımız ve onlara sağladığımız destek yatıyor. Başaran Koleji olarak, her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya ve onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diler, daha büyük başarılara imza atmaları için desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek isteriz." denildi

İlginizi Çekebilir

Başaran başardı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76755

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171