KIRIKKALE
14°
05:43

Öğleye kalan Süre

CİNAYETİ POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI ÇÖZDÜ

CİNAYETİ POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI ÇÖZDÜ


Kırıkkale'de yaşlı kadının yalnız yaşadığı evinde öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 zanlı, adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi 702 Sokak'taki 4 katlı apartmanın ikinci katında oturan 80 yaşındaki Gülistan Avcı’nın dün ikametinde bıçaklanarak öldürüldüğü hatırlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, "kasten öldürme" olayını gerçekleştirdiği tespit edilen O.T'nin olayda kullandığı değerlendirilen bıçakla yakalandığı belirtilen açıklamada, olay sonrası konudan haberdar olan fakat suçu bildirmeyen, şüphelinin 4 yakınının da "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlamasıyla gözaltına alındığı kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli O.T, eşi B.T, annesi S.T. ile kardeşi G.T. ve M.K.T. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, şüpheliyi bölgedeki güvenlik kameraları ve luminol (kan lekesinin tespiti) incelemesiyle tespit ettiği, öldürülen Gülistan Avcı’nın da şüphelilerin komuşusu olduğu öğrenildi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15090

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171