KIRIKKALE
14°
06:35

Öğleye kalan Süre

Kadını bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanması sürüyor

Kadını bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanması sürüyor


Kırıkkale'de ilişki yaşadığı öne sürülen Fidan Cantemir'i (43) maket bıçağıyla araçta boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Emrah Bahadır’ın yargılanmasına devam edildi. 

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda 4 Nisan günü Emrah Bahadır, iddiaya göre ilişki yaşadığı evli ve 3 çocuk annesi Fidan Cantemir ile aracında tartıştı. Bahadır, maket bıçağı ile Cantemir'in boğazı kesti. Ağır yaralanan Fidan Cantemir, kaldırıldığı hastanede 20 gün sonra hayatını kaybetti. Emrah Bahadır, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "kasten öldürme" ve "mala zarar verme" suçlarından hakkında dava açılan ve yargılanmasına devam edilen tutuklu sanık Emrah Bahadır, Sungurlu'daki cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Taraf avukatları, öldürülen Fidan Cantemir ve sanığın yakınları da salonda hazır bulundu.

Tanık R.A, olay sırasında araca binmeye çalışan erkek ve araca almak istemeyen bir kadının olduğunu belirterek kadının yanına gittiğini söyledi. R.A, "Polisi çağırmak isteyince kadın 'bunu başımdan al, polisi çağırma' dedi. Kadın daha sonra şüpheliye 'KADES'i ararım' dedi. Bu sırada hakaret ve darp yoktu, tartışma yaşanıyordu. Ardından kadın aracıyla hareket edince erkek de aracın arkasından koştu ve olay meydana geldi." dedi.

Sanık emrah Bahadır’ın annesi Yasemin Bahadır ise olaydan önce hastanede tedavi gördüğü sırada Fidan Cantermir ile oğlunun kendisini ziyarete geldiğini iddia etti. Evli oğlunun çalışmasına rağmen eve hiç para getirmediğini, çocuklarına bir şey almadığını öne süren Yasemin Bahadır, eve de çok fazla gelmediğini ayrıca Fidan Cantemir ile köye giderek doğum günü kutlaması da yaptıklarını ileri sürdü.

Sanığın eşi Nermin Bahadır ise, eşinin bir gün işten gelip evde yattığı sırada Fidan Cantemir’in eşini telefonunu aradığını ve kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Ardından Fidan Cantemir’in eşini görüntülü aradığını ve telefonu yine kendisinin açtığını iddia eden Nermin BAhadır, "Maktül görüntülü aradığında çıplaktı ve yine hakaret ederek telefonu kapattı. Eşim bana bir şey almıyordu ama Fidan Cantemir’e her şeyi alıyordu. Bir kadın başka bir kadının yuvasını yıkar mı? Benim de 2 çocuğum var. Daha sonra maktül evime gelerek beni kolumdan tutup dışarı attı. Eşime banka hesap numarası atıp para istiyordu." dedi.

Tutuklu sanık Emrah Bahadır da tanık beyanlarına ilişkin, "Fidan Cantemir’e sürekli para gönderiyordum. Çocuğuna Galatasaray forması, bilgisayar aldım. İş yerindeki arkadaşlarım da bunların hepsini biliyor." ifadesini kullandı.

Tanık beyanları ve taraf avukatlarının savunmasının ardından Cumhuriyet savcısı da mütaalasında, sanığın tutukluluk halinin devam etmesini, "kasten öldürme" ve "mala zarar verme" suçlarından cezalandırılmasını istedi. Emrah Bahadır’ın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı 11 Temmuz'a erteledi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53925

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171