KIRIKKALE
27°

Oğlak, kanalizasyon’dan kurtarıldı

Oğlak, kanalizasyon’dan kurtarıldı


Kırıkkale'nin Ahılı köyünde bir besiciye ait oğlak, itfaiye ekiplerinin ve iş makinasının yardımıyla kanalizasyon borusundan çıkarılarak tedavi altına alındı.

Ahılı köyünde yaşayan vatandaşlar, bir besiciye ait oğlağın kanalizasyon borusunun içine girdiğini fark etmesi üzere, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, oğlağı kurtarmak için harekete geçti. Oğlağı kanalizasyon borusundan çıkarmak için iş makinasıyla yolun bir kısmı kazıldı. İtfaiye ekipleri, büyük bir titizlikle çalışarak oğlağı borudan çıkarmayı başardı. Kurtarılan oğlak, daha sonra veteriner hekime götürülerek gerekli tedavi altına alındı. Ahılı köyü sakinleri, oğlağın kurtarılmasında emeği geçen itfaiye ekiplerine ve destek sağlayan iş makinası operatörüne teşekkür etti. Köylüler, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde oğlağın sağ salim kurtarıldığını belirtti.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15809

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171