KIRIKKALE
14°
05:41

Öğleye kalan Süre

Vali Makas, uygulama noktasında bayram kutladı

Vali Makas, bayram kutladı


Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, bayram tatilinde trafik denetimlerine katılarak sürücü ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı ve iyi bayramlarını kutlandı.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde, Kırıkkale'deki kara yolunda akıcı trafiğin olduğu gözlemlendi. Bölgede görev yapan trafik ekipleri vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için denetimlerine devam etti. Vali Mehmet Makas, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, uygulama noktasını ziyaret ederek trafik denetimlerine katıldı. 

Vali Makas, durdurulan araçlardaki vatandaşlara bayramlarını kutlayarak, emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Makas, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Kırıkkale'deki araç geçişlerinin 12 binden 80 bine çıktığını belirtti. Arefe günü ile perşembe ve cuma günlerinde yoğun trafik yaşandığını ifade eden Makas, hava sıcaklıklarının artmasıyla yoğunluğun azaldığını, akşam serinliğiyle birlikte ise yeniden arttığını söyledi.

Vatandaşlara seyahatlerini yoğunluğa göre planlamalarını tavsiye eden Vali Makas, sürücüleri hızlarını düşürmeleri konusunda uyardı, İçişleri Bakanlığı'nın "yolun sonu bayram olsun" mottosunu hatırlattı.

Vali Makas, ve beraberindekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) yetkili kurum müdüründen son durum hakkında bilgi aldı. 

Ziyaretlerde Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ da hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

Eski eniştesi tarafından camide tabancayla vurulan imam yaralandı

İlginizi Çekebilir

Arıcılara yüzde 50 hibe destekli arı kovanı dağıtıldı

İlginizi Çekebilir

Nur Camisi’nde engelsiz buluşma

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45565

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171