KIRIKKALE
14°
06:19

Öğleye kalan Süre

Yiğit Hamza tedavi için Dubai'de

Yiğit Hamza tedavi için Dubai'de


Tedavisi için toplanan bağış sonrası SMA Tip-1 kas hastası olan Yiğit Hamza Demir, tedavisi için ailesiyle Dubai'ye gitti.

 

Pınar ve Yunus Demir çiftinin çocukları Kırıkkale'de, 14 aylıkken SMA TİP-1 Hastalığı teşhisi konulan 2 yaşındaki Yiğit Hamza Demir, amansız hastalıkla savaşıyor. Valilik onayıyla başlatılan yardım kampanyasında Yaklaşık 2,5 yıldır tedavisi için gerekli paranın toplanmasını bekleyen Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 kas hastası olan Yiğit Hamza Demir, uzun bir sürecin sonunda artık yüzü güldü.

 

Yaklaşık 2,5 yıldır SMA Tip-1 kas hastalığı ile mücadele eden Yiğit Hamza Demir Bu büyük dayanışma örneği sayesinde tedavi masrafları yüzde 100 karşılanan Yiğit Hamza için artık yeni bir süreç başlıyor. Yiğit Hamza Demir, Dubai için gerekli sağlık kontrollerini yaptırarak bütün hazırlıklarını tamamladı. 

 

,Yiğit Hamza Demir’in babası Yunus Demir, “Bugüne kadar yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah tedavimizi olduktan sonra ülkemize döneceğiz. Allah inşallah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Yiğit Hamza Demir inşallah sağlığına kavuşacak ve güzel günler göreceğiz” dedi

İlginizi Çekebilir

Miraç gecesi, önemli bir gündür

İlginizi Çekebilir

Bakan Karaismailoğlu: '2003 sonrasında demir yolu seferberliği başlatıldı”

İlginizi Çekebilir

Karatay Belediyesinin kente kazandıracağı yeni aşevi binasının temeli atıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58535

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171