KIRIKKALE
25°
01:51

İkindi'ye Kalan Süre

Tüyü bitmemiş yetim hakkını korumaya devam edeceğiz


 

Kırıkkale Belediye Başkanlığı için mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, üçüncü kez yeniden aday gösterildi. Başkan Saygılı, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna resmen ilan edildi. 

Ak Parti Genel Merkezi, İki dönemdir Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mart ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday göstererek Saygılı ile yola devam kararı aldı.
Başkan Saygılı ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden verdi. Başkan Saygılı açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın tensipleriyle Kırıkkale Belediye Başkanlığına yeniden adayım.
Allah’ın izniye siz değerli hemşehrilerimin destekleri ve dualarıyla, Aziz  hemşehrilerimize hizmet etmeye,tüyü yetmemiş yetimin hakkını korumaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Akbal: “Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı”

İlginizi Çekebilir

Lise öğrencileri Kur’an-ı Kerim’i tekmeledi

İlginizi Çekebilir

Tarımsal girdi fiyat endeksi arttı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13624

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171