KIRIKKALE
25°
01:51

İkindi'ye Kalan Süre

Bakanlık olarak çalışmaları hızlandıracağız


Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, "Kırıkkale'de yakın zamanda açılacak bir spor kompleksimiz var. 3 bin 500 kişilik geniş bir alan. Bitirilmesi için Bakanlık olarak çalışmaları hızlandıracağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Kırıkkale'de gerçekleştirdiği ilk ziyaretini Vali Mehmet Makas'a yaptı. Vali Makas ile makamda bir süre görüşen Eminoğlu, daha sonra Gençlik Merkezi'ne geçerek, kurs gören gençlerle sohbet etti. Eminoğlu, buradaki ziyaretin ardından Çok Amaçlı Spor Salonunu da çeşitli spor dallarında kurs alan gençlerle buluştu. 3 bin 500 seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaat alanında gezen Eminoğlu, kompleks hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'ten bilgi aldı.

Gençlerin heyecanlı ve motivasyonunun yüksek olduğunu anlatan Eminoğlu, "Kırıkkale'de güzel çalışmalar yapılıyor. 7 gençlik merkezi, spor salonları, 100'e yakın tesisimiz var. İçerisinde olimpik havuzundan tutun da sentetik sahalara kadar birçok çalışma var. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Kırıkkale'deki çalışmaları bizzat yerinde incelemek için buradayız. Yakın zamanda açılacak bir spor kompleksimiz var. 3 bin 500 kişilik geniş bir alan. Bitirilmesi için Bakanlık olarak çalışmaları hızlandıracağız. Kırıkkale gençliği ve sporunun hak ettiği yerde olması için Bakanlık olarak elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'na, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Alışveriş için oğluyla pazara gidecekti, yatağında ölü bulundu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de öğrencilere moral ve motivasyon semineri

İlginizi Çekebilir

İsmailoğulları: "Bireyleri, kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12131

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171