KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Binlerce aracın seyrettiği karayolunda kaza

Binlerce aracın seyrettiği karayolunda kaza


Bayram yoğunluğunun yaşandığı karayollarında bir kaza daha meydana geldi. Kırıkkale-Ankara karayolunda yaşanan kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Olay, Kırıkkale-Ankara karayolunun 15. kilometresinde bulunan bir köprünün beton bloğuna çarpma sonucu gerçekleşti. 
M.S.idaresindeki 19 AET 087 plakalı otomobil, köprünün beton bloğuna çarptıktan sonra aynı yönde seyreden E.Y'nin kullandığı 24 ABS 498 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil, 175 metre savrularak yola devrildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile birlikte araçta bulunan 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 
Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın bayram trafiğinin yoğun olduğu bir dönemde meydana gelmesi, bölgede kısa süreli trafik sıkışıklığına neden oldu. Polis ekipleri, kaza yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve trafik normale döndü.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63297

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171