KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Gözyaşlarına hakim olamayan şehit annesini jandarma personeli teselli etti

Gözyaşlarına hakim olamayan şehit annesini jandarma personeli teselli etti


Kırıkkale'de Kurban Bayramı arifesinde ziyaret ettiği oğlunun mezarı başında gözyaşlarına hakim olamadı. Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emrah Yiğit de şehit annesini teselli etmeye çalıştı.

Kırıkkale'de, Kurban Bayramı arifesi dolayısıyla düzenlenen şehitlik ziyaretinde, duygusal anlar yaşandı. Kırıkkale Valiliği tarafından organize edilen programa, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve protokol üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. Kur'an-ı Kerim'in okunması ve edilen duaların ardından Vali Makas ve beraberindekiler şehit mezarlarına karanfiller bıraktı, bir süre şehit aileleriyle sohbet etti.

Şehitlikte duygulu anlar da yaşandı. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Türker'in annesi Hatice Türker, oğlunun mezarı başında gözyaşlarına hakim olamadı. Şehitlikte duygusal anlar yaşanırken, Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emrah Yiğit ise şehit annesi Türker'i, "Ben senin oğlunum" diyerek teselli etmesi yürekleri burktu.

Şehit Astsubay Bahtiyar Ceylan'ın mezarı başına gelen bir vatandaş, hem şehitler için hem de Filistin'de yaşanan zulmün son bulması için dua etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu maddeyi duvardaki deliğe saklamışlar

İlginizi Çekebilir

Ahır çöktü! 2 kadın yaralandı, 8 hayvan telef oldu

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “20 yılda reform niteliğinde yatırımlar yapıldı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32422

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171