KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Kilit kavşak EDS ile denetlenecek

Kilit Kavşak denetimi


Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, araç trafiğinin daha güvenli şekilde yönetilebilmesi amacıyla Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) aktif hale getirildi.  
Kara yollarında can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafik akışını düzenli hale getirmek için Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), yeni usul ve esaslara göre yeniden revize edildi. 17 Haziran itibarıyla, Kırıkkale'de EDS'ler faaliyete geçirildi. Özellikle Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Kayseri kara yolları bağlantı noktalarında, Yahşihan ilçesinde EDS'ler hem gidiş hem de geliş yönlerinde aktif hale getirildi.
Bu kapsamda, EDS'ler kırmızı ışık ihlali, ortalama hız, emniyet şeridi ihlali, ters yön ve dönüş yasağı gibi ihlalleri tespit eden sistemlerle donatıldı. Trafik denetimlerinde aktif olarak kullanılmaya başlanan bu sistemler, ihlal yaptığı tespit edilen araç plakalarına Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlemeye başladı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75146

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171