KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Narkotik köpeği ile aradılar

Narkotik köpeği ile aradılar



İçişleri Bakanlığı'nın "2024 yılı Kurban Bayramı trafik tedbirleri" konulu genelgesi kapsamında Kırıkkale'de trafik denetimleri aralıksız devam ediyor. 43 ilinin geçiş güzergahı olan ve "kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 saat esasına göre uygulamalarını sürdürüyor.

Ankara-Kırıkkale D200 karayolundaki Yahşihan ilçesinde kurulan uygulama noktasında, sürücü ve yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) kontrolleri yapılırken, araçların evrakları da titizlikle incelendi. Trafik denetimlerinin yanı sıra uyuşturucuyla mücadele kapsamında, araçlarda narkotik köpeği "Adam" ile aramalar gerçekleştirildi. Özellikle yolcu otobüslerinin bagaj bölümlerinde bulunan bavul, çanta ve koliler üzerinde yapılan detaylı aramalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Yetkililer, trafik denetimlerinin aralıksız devam edeceğini belirterek, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16010

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171