KIRIKKALE
25°
00:35

İkindi'ye Kalan Süre

Şehit Semih Yılmaz için Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği verildi

Şehit Semih Yılmaz için Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği verildi


Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği verildi. 

Şehidimizin ata ocağında ailesi tarafından düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği”nde tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının akabinde şehidimizin ailesine tekraren sabır ve başsağlığı temennisinde bulunuldu.
Düzenlenen Mevlid-i Şerif ve 7 yemeğine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Mehmet Sağlam’ın yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

Şehit Canavar, dualarla anıldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87717

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171