KIRIKKALE
25°
03:25

İkindi'ye Kalan Süre

YAPAY ZEKA SINIFI


 Hilali Gençlik Derneğinin "Prodes Sistemi" üzerinden başvurusu sonucu İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen yapay zeka proje çalışmasının uygulama sınıfı ve proje başlangıcı için açılış yapıldı.

Açılışa Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Servet Fırat, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Dernek Başkanı Ömer Tanju Cihan ile diğer yetkililer katıldı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destek alan çocuklar için yapay zeka isimli proje çalışmasının uygulama sınıfı ve proje başlangıcı için açılış yapıldı.

İl Sivil toplumla ilişkiler il Müdürü Servet Fırat projenin çocuklar için büyük değer taşıdığını , sivil toplumla ilişkilerin verdiği desteklerin böyle güzel ve anlamlı işler ile taçlanmasının Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün önemli amaçlarından biri olduğunu belirterek Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik Dernek yönetimine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik Derneğinin yaptığı proje çalışması ile Evliya Çelebi İlkokulunda güzel bir etkinlik sınıfı yapılması  ve  burada yapılacak eğitimlerden öğrencilerin faydalanacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik Derneği yönetimine teşekkür etti.

Okul Yöneticisi ve Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik Derneği  Başkanı olan Ömer Tanju Cihan proje sayesinde güzel bir sınıf oluşturulduğunu bu sınıf sayesinde öğrencilere başlangıç düzeyinde yapay zeka eğitimleri verileceğini, Cumhuriyetin 100. Yılında ve Türkiye'nin uzaya ilk defa insan gönderme projesi aşamasında olduğu bir dönemde gelecek nesillerin çağın getirdiği teknolojik gelişmeler ışığında yetişmesini yararlı olacağını belirtilerek açılışa katılan yetkililere çok teşekkür ederek projenin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu aktardı.

İlginizi Çekebilir

Öz babası azmettirdi, 14 yaşındaki kızını vurdurdu

İlginizi Çekebilir

Özel öğrencilere unutulmaz bir gün

İlginizi Çekebilir

Akciğer kanserini yenen hastadan "sigarayı ve alkolü bırakın" çağrısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65288

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171